1. Потребителски акаунт Регистрацията в Denishopbg.com не е задължителна.С което много олесняваме поръчките на нашите клиенти. Ако си направите регистрация Вие изпозлвате потребителско име или email и парола. В акаунтът Ви трябва да има имена , адрес и телефон. Информацията при регистрация при Denishopbg.com трябва да е пълна и коректна. Валиден телефонен номер на който можем да се свърждем с Вас. 2. Политика за поверителност Denishopbg.com предлага конфедициалност при използването на платформата си. Ние сме регистриран администратор в Комисия за защита на личните данни с АКТ № 49 Спазваме и прилагаме всички законови мерки за запазване на Вашите лични данни. Ние сме един доказан сигурен и дискретен партньор.Имейлите с които оперираме завършват на @denishopbg.com. Имайте в предвид, че имейл завършващ по различен начин не е наш! 3. Предпазване на Лични данни Всякаква предоставена информация относно лични данни или събрана чрез операциите в Платформата, ще бъде обработена от ДЕНИ ШОП ЕООД. Данните и личната информация, предоставена от клиенти, се използват от Denishopbg.com за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникиране с Клиентите относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги. Под лични данни се разбира всякаква информация, служеща за идентифициране на физическо лице; такава е информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез единен граждански номер или на един или повече параметри от неговата физическа самоличност – психологическа, умствена, икономическа, културна или социална. Обработването на лични данни представлява всякаква операция или съвкупност от операции, които се извършват по отношение на личните данни, чрез автоматични или неавтоматични средства, като събиране, записване, организиране, съхраняване, приспособяване или промяна, теглене, консултиране, използване, разкриване на трети лица за предаване, разпространяване или друга форма, присъединяване или комбиниране, блокиране, изтриване или унищожаване. Данните, които Вие предоставяте, са: име, презиме, адрес , имейл адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера) и финансови данни. Denishopbg.com може да използва данни за браузъра, като бисквитки, бисквитки Flash или други подобни данни, събрани чрез определени части на Платформата за предотвратяване на измами и други цели. Когато посетите Платформата и използвате нашите продукти, или посетите уебсайт, където Denishopbg.com публикува реклами, съдържание или анализи, Denishopbg.com може да постави бисквитки във вашия уеб браузър. Един модул бисквитки е ниско количество съхранена информация на компютъра с цел да идентифицира браузъра по време на взаимодействие с уеб сайтове. Модулите бисквитки могат да бъдат използвани с цел съхраняване на елементи, като идентификатори или потребителски предпочитания. Един уеб сайт може да постави модул бисквитки за съхраняване в браузъра, ако настройките на браузъра позволяват това. Един браузър може да позволи на определен уеб сайт да има достъп до модулите бисквитки и да откаже такъв достъп на други сайтове. Denishopbg.com може да използва модули бисквитки и за други цели, включително за: Достъп до информация, когато влизате, за да предостави персонализирано съдържание, за да съхрани последната визуализирана страница на един продукт или услуга на oферти и подходящо съдържание спрямо Вашите интереси Вътрешен анализ, предоставен от клиента. Ако желаете да не получавате реклами от Denishopbg.com, или да не сте вече абонат при получаването на оферти за избрани продукти от Denishopbg.com, моля, посетете страницата за отказване на абонамента. Можете да конфигурирате браузъра за достъп на всички модули бисквитки, за отхвърляне на всички модули бисквитки или да Ви информираме тогава, когато е поставен модул бисквитки. Браузърите се различават помежду си, и поради това Ви молим да се обърнете към менюто „Помощ“ на вашия браузър, за да научите начина за промяната на бисквитки. Ако отхвърляте всички модули бисквитки, е възможно да нямате възможност да използвате продуктите или услугите ни Достъпни на Платформата данни, като: актуализирана информация за последните поръчки, информация за лична идентификация (включително име, имейл адрес, парола, предпочитания за комуникация и рекламни предпочитания,), предложения (включително история на Последно разглеждани продукти, опитът на взаимодействие с Платформата, преди да потвърдите поръчка, както и предпочитания). Информацията с личните данни на Клиентите са важен компонент от дейността нa Denishopbg.com. Чрез регистрирането в Платформата, извършване на Поръчка и попълването на формуляри с лични данни, Клиентите декларират, че са съгласни всичките им лични данни да бъдат включени в базата данни Denishopbg.com и дават своето изрично и недвусмислено съгласие, че техните лични данни могат да бъдат съхранени и използвани от Denishopbg.com и от партньори по договор на Denishopg.com за: • Необходими вътрешни статистики за подобряване на предоставените качества на услуги и изображението на Платформата и за създаване на нови характеристики, елементи, промоции, функциониране и нови услуги; • За да осигури достъпа до ограничени раздели на Платформата; • Пазарни изследвания; • Следене на продажбени данни. 4.Права за собственост Информацията, публикувана в сайтът Denishopbg.com , както и в поддържаните от нас страници в социални мрежи са предмет на наша собственост. Забраняваме използването на наши текстове, снимки, банери, дизайни и лого! ДЕНИ ШОП ЕООД няма да бъде обвързана със задължения, свързани с поверителността на изпратената информация, ако действащото законодателство има други изисквания в това отношение.